Vorige pagina



Voorgerechten:

 

Hol. Garnalen Cocktail

€ 9,90

Stokbrood Kruidenboter

€ 3,00

 

 


Soepen:

 

Uiensoep                    

€ 4,75

Bospaddenstoelencremesoep 

€ 3,90


Vleesgerechten:

 

Plate Tournedos

€ 24,75

Plate Varkenshaas

€ 19,25

Plate Schnitzel                       

€ 17,50

 

Bovenstaande vleesgerechten worden
Pepersaus,


Tournedos      

€ 22,75

Varkenshaas Naturel

€ 17,25

Wiener Schnitzel Naturel

€ 15,50

Gebakken Kippenlever          

€ 14,50


Onze vleesgerechten worden geserveerd met

en twee

Voorgerechten:

 

Danish Blue Salade

€ 7,75

Tonijn Salade                         

€ 6,75

Salade met gerookte zalm

€ 7,90


Soepen:

 

Vissoep

€ 4,75

Tomatensoep

€ 3,90


Vleesgerechten:

 

Plate Ribeye

€ 23,50

Plate Entrecote

€ 18,75

 


geserveerd met ιιn garnituur naar keuze:
Champignonroomsaus of Zigeunersaus


Ribeye Naturel

€ 21,50

Entrecote Naturel

€ 16,75

Mixed-Grill                

€ 18,25

 

 


gebakken aardappelen, gemengde salade
en twee verse groenten

 

Speciaal Aanbevolen:

Stoofpotjes:    Met Rundvlees,  Kip             of  Lamsvlees

Deze worden geserveerd met rijst en gemengde salade

€ 14,50

 

.

Hollandse Biefstuk met gebakken champignons en uien.                             

€ 15,75

Sparerib met whiskysaus                                                                                

€ 14,75

Scholfilets met ravigotesaus                                                                          

€ 16,00

Varkenshaassatι ( 2 ons )                                                                               

€ 14,75

Deze worden geserveerd met gemengde salade en frites

 

.

Gepocheerde zalm met lemon -koriandersaus met rijst en gemengde salade

€ 16,25

Schnitzel “De Zwaan” geserveerd met een garnituur van groenten, ui,

champignons, spek, gebakken aardappelen en gemengde salade.                     

€ 17,25

 

 


Vorige pagina